doomoo belly zwangerschapskussen

Carola Siksma-Ruiters maart 28th, 2017
- ADVERTORIAL -

doomoo belly

De doomoo belly is een ergonomisch zwangerschapskussentje dat speciaal is ontworpen om de groeiende buik van alle aanstaande mama's te ondersteunen. De ergonomische vorm sluit aan bij de vorm van de buik, steunt het gewicht van de baby en herstelt de natuurlijke houding van de wervelkolom. Het kussen is compact en kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals (borst)voeding en momenten dat een kussentje handig is. Genomineerd voor de Baby Innovation Award 2017!

Meer over Doomoo Belly zwangerschapskussen

De doomoo belly biedt een optimale steun waar nodig tijdens de zwangerschap. De elastische stof en de zachtheid van de korrels zorgen voor heerlijk comfort. Het kussen bestaat uit twee compartimenten die met elkaar verbonden zijn, zodat het comfort aanpasbaar is naar de behoeftes van de zwangere vrouw.

Gebruik doomoo Belly voor een gezonde en goede nachtrust. Het ontlast de rugspieren en vermindert op die manier rugklachten. Compact formaat, kan makkelijk overal mee. Ook na de zwangerschap kan deze gebruikt worden als veelzijdig kussen.

www.doomoo.be

doomoo belly

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *