Dit is er te zien op de Negenmaandenbeurs 2019

negenmaandenbeurs programma 2019

Van 20 t/m 24 februari opent het grootste en meest complete baby event in Nederland voor de 34ste keer haar deuren. Hier kun je bij 220 stands informatie krijgen, leuke producten vinden en kopen voor je kindje en voor jezelf en heel veel informatie vinden!

Inhoudelijk programma

De Negenmaandenbeurs staat niet alleen vol met aanbieders van babyproducten maar heeft ook een inhoudelijk programma. Er zijn experts, van gynaecologen tot lactatiekundigen die je kunnen helpen met het beantwoorden van vragen. Er zijn masterclasses die je gratis kunt bijwonen waarbij verschillenden onderwerpen worden behandeld zoals de bevalling, opvoeding en ontwikkeling.  Er zijn laagdrempelige onderwerpen; zo leggen ‘mommy-influencers’ uit hoe je de beste baby Instagramfoto maakt en krijg je hulp bij het ontwerp van jouw perfecte geboortekaartje.

Alle nieuwe producten bij elkaar in hal 8

negenmaandenbeurs 2019In hal 8 kun je alle nieuwe producten van de Baby Innovation Award verkiezing zien; de prijs voor de beste innovaties in de babybranche. Onder de 20 nominaties zien we een krachtpatser als kinderwagen, de meest kleine en eenvoudige draagdoek, een bijzonder lakentje dat kindjes helpt ontspannen en een animatie op basis van DNA van zoon of dochter. Ook werden producten genomineerd voor de Green Award en voor de nieuw ingestelde Design Award. Op de eerste beursdag zullen de awards, inclusief de Negenmaandenbeurs Consumer Award worden uitgereikt.

Hal 9 in Festivalstijl & Beste Papa van Nederland

Hal 9 wordt omgedoopt tot Festival hal, compleet met foodtrucks, fotomomentjes en chillspots. Nieuw is ook de verkiezing voor 'De Beste Papa van Nederland’. Papaklas-initiatiefnemers Sander de Heer en Floris Regouin dagen (aanstaande) vaders uit mee te doen met diverse challenges.

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *