Deryan Travel Cots & Peuterbox

Carola Siksma-Ruiters januari 29th, 2019
- ADVERTORIAL -

deryan travel cot

De Travel-Cot is al jaren de ideale reisgenoot van jonge ouders. Dit campingbedje voor baby's en peuters kun je razendsnel uit- en invouwen en het weegt slechts 3,5 kilo. De Travel-Cot wordt geleverd inclusief zelf opblaasbare matras slaapmatje en handige draagtas. De slaapmat en stof zijn afneembaar en wasbaar. Waar je ook bent, in een hotel, bij familie of vrienden, in het park of op het strand, met de Travel-Cot heb je altijd een eigen reisbed voor je kindje bij de hand!

Deryan Peuterbox

Voor grotere kindjes is er de Peuterbox. Deze is licht van gewicht, gemakkelijk mee te nemen en in twee seconden uitgeklapt. Daarnaast is de Peuterbox gebruiksvriendelijk, comfortabel en veilig: in de dubbele bodem van de tent past het zelf opblaasbare matrasje. Met vensters van muskietengaas en gemaakt van 50% UV- werend materiaal. Handig voor thuis en onderweg.

www.deryan.com

deryan travel cot

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

4 gedachten over “Deryan Travel Cots & Peuterbox


Mw van Timmeren op schreef:

Heel snel in en uitgeklapt. Ideaal dat je hem geheel kunt afsluiten of alleen met de hor.Paulien van Beem van Orden op schreef:

“Makkelijk op te zetten en heel makkelijk mee te nemen omdat het een klein pakketje is.” Het weer opvouwen is de eerste paar keer wat lastig.Pien op schreef:

We hebben het model Peuter de Luxe, iets groter dan het babymodel en met slaapzak. Onze dochter van 1,5 heeft er de afgelopen 4,5 maand in geslapen tijdens onze rondreis door Azi?, ze vindt het een geweldig ding en voelt zich erg geborgen. Vooral het muggengaas is erg handig, ze is in 4,5 maand slechts 8 keer gestoken. Het is altijd een paar graden warmer in het tentje dan erbuiten. Erg jammer vind ik dat er geen passend matrashoes te koop is; die heb ik zelf moeten maken.D Miltenburg op schreef:

Licht, supermakkelijk mee te nemen en echt razendsnel uit te klappen. Fijn eigen plekje voor je baby/kindje. In warme landen (Turkije) kan het matrasje wat zweterig worden en sloten wij het muggengaas liever niet helemaal ivm de toevoer van frisse lucht.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *