Debbie's favoriet: Alecto babyfoon

 Debbie (24) en Jerry (27) de Keirsmaeker zijn de ouders van Jamie (6 maanden)

Wat is je favoriete product?
“Vanaf dag één gebruiken we de Alecto babyfoon en die bevalt erg goed. Naast de gewone babyfoonfunctie heeft dit apparaat nog meer opties. Je kunt er verschillende melodietjes op afspelen, er zit een lampje op en je kunt op afstand met elkaar praten. Ook erg handig: er zit een display op die de kamertemperatuur weergeeft. Wij wonen op een bovenverdieping en het kan snel warm worden in Jamies kamer. We kunnen dat nu direct zien.”

 Waar ben je minder enthousiast over?
“Over niets. We hebben ons vooraf goed ingelezen op internet, met name reviews van andere ouders. Bij twijfel schaffen we het niet aan. Vandaar dat we ook geen enkele miskoop hebben gehad.”

Waar heb je lang naar moeten zoeken?
“We hadden een mooie babyschommel van Fisher Price op het oog. Een heel geinig ding met muziek, een verstelbaar stoeltje, een spiegeltje en nog meer toeters en bellen. Maar op het moment dat we ‘m via internet wilden bestellen, bleek de schommel niet leverbaar te zijn. Na veel zoeken vonden we de babyschommel uiteindelijk toch, en ook nog goedkoper dan online.”

Bij welk product was je extra kritisch?
“We stelden hoge eisen aan de babykamer. Die moest natuurlijk mooi zijn, maar ook goed passend bij ons en bij ons huis. We zijn beiden lang en daarom moest de commode behoorlijk hoog zijn. Daarnaast wilden we een kast met veel opbergruimte en een flexibele indeling. Ons huis is niet zo groot, dus we kunnen alle extra ruimte gebruiken. We vonden een showmodel dat aan alle eisen voldeed.”

Welk product vind je helemaal leuk?
“De box. Qua kleur (grijs/wit) en materiaal past hij erg goed bij de rest van onze meubels, die donker zijn. Hij is verstelbaar en er zit een grote lade onder waarin ik van alles kwijt kan, speelgoed waar Jamie nog niet mee speelt bijvoorbeeld. Jamie is op dit moment niet weg te slaan bij z’n Winnie The Poeh babygym. Als hij eronder ligt gaat dat ding alle kanten op! Helemaal geweldig vindt ‘ie het.”

Een echte aanrader is:
“De Mutsy transporter. Een superlichte kinderwagen die je makkelijk tot een klein pakketje kunt opvouwen. Het wisselen van de wieg en het autostoeltje is heel simpel. Een ideale wagen.”

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Debbie's favoriet: Alecto babyfoon


Debbie op schreef:

Alweer 2 jaar geleden 🙁 wat gaat het toch snel. En wat lijkt zijn kleine broertje toch veel op hem !!!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *