De Medela Freestyle borstkolf: een kolf voor vaak kolven

kolf voor vaak kolven

Kolf jij vaak? Dan is de Medela Freestyle kolf iets voor jou. Onder vaak of intensief kolven wordt verstaan het vaker dan negen keer per week kolven. Deze extreem lichte, handige borstkolf is uitgerust met geheugenfunctie, verlicht beeldscherm en een accu voor 3 uur onafgebroken kolftijd. Natuurlijk met de unieke 2-Fase technologie van Medela.

Wordt geleverd inclusief:
- Schoudertas
- Koeltasje met element en flesjes
- 2-Fase afkolftechnologie die het drinken van je baby nabootst

Adviesprijs: € 349,-

Tips over borstkolven

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

6 gedachten over “De Medela Freestyle borstkolf: een kolf voor vaak kolven


Martine Sturm op schreef:

Dubbele kolf, dus tijdsbesparend, lichtgewicht, veel accessoires om mee te kunnen nemen. Werkt op oplaadbare batterijen, dus overal te gebruiken. Ingewikkeld tuigje om “handsfree” te kunnen kolven, gewoon vasthouden werkt handiger.Claudia op schreef:

Hele fijne compacte kolf. De kolf is heel licht en stad makkelijk te hanteren. Het hele systeem is makkelijk te verwijderen en schoon te maken. Met de bijleverde tas is de kolf makkelijk me te nemen naar het werk. De prijs. Maar is zijn geld uiteindelijk wel waard.Mayke Steeghs op schreef:

Het is ideaal om geen stopcontact nodig te hebben als je kolft. Dit geeft heel veel vrijheid, zeker als je een beetje lef hebt en gerust bv op een toilet gaat kolven. Hierdoor zijn dagjes uit geen enkel probleem meer! Dat maakt deze kolf voor mij misschien wel de beste aanschaf van dit jaar. De pomp maakt best veel geluid.ilona wolters op schreef:

Geluidsarm, mooie rugzak en koeltas. Makkelijk te bedienen. Zowel electrisch als met de hand mogelijk.Jose op schreef:

Super makkelijk in gebruik. Werkt snel en effectief. De harde schelp kan in het begin wat pijnlijk zijn.Annelie op schreef:

Hij is klein, licht en werkt behalve op netstroom ook op adapter. Ook zijn extra stekkers bijgeleverd om in andere landen met andere stopcontacten de kolf te kunnen gebruiken. De kolf is redelijk stil, en er zit een timer op waardoor je kunt zien hoe lang je al bezig bent. Er zitten 2 paar borstschelpen bij, harde en softshield, net wat je prettig vind. Bij het pakket zit ook een kolftas met koeltasje, flesjes en koelelement! Heel compleet. De prijs is fors, maar het is het helemaal waard als je meerdere dagen in de week gaat kolven.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *