Cosi-Sleep de slimme wieg voor thuis en onderweg

Linda augustus 10th, 2016
- ADVERTORIAL -

MYKKO CosiSleep reisbed

In eerste instantie is de Cosi-Sleep ontwikkeld door een moeder die zelf met haar kinderen sliep en haar baby’s wilde beschermen als ze samen in bed lagen. Je legt de Cosi-Sleep hoog tussen de kussens van de ouders van het ouderlijk bed tegen het hoofdeinde. Hiermee maak je een veilige slaapplek voor je baby in het ouderlijk bed. En daarmee verklein je risico’s zoals het per ongeluk op de baby gaan liggen, verstikking, beknelling en dat je baby het veel te warm krijgt. Het stevige matrasje is voor de baby een veiliger slaapomgeving dan het matras van de ouders en het hoeslaken zorgt ervoor dat er geen kans is op het verstrikt raken in lakens. Bovendien kan de baby door het open voeteinde makkelijk aangeraakt en gekalmeerd worden waardoor de baby zich gerustgesteld en geborgen zal voelen.


[wpcol_2third id="" class="" style=""]Cosi-Sleep als co-sleeper of wieg
Maar de Cosi-Sleep kan ook heel goed gebruikt worden als co-sleeper, een
wiegje voor naast het ouderlijk bed tijdens de kraamperiode. Daarvoor is er een
speciale standaard verkrijgbaar.


Cosi-Sleep als reiswieg
Tenslotte bewijst de Cosi-Sleep zijn dienst onderweg. Iedereen weet hoe vermoeiend een lange autorit kan zijn, laat staan als je nog maar net geboren bent. Dan is de Cosi-Sleep als reiswiegje ideaal. Want na zo’n vermoeiende autorit kan je pasgeboren baby heerlijk uitrusten in reiswiegje Cosi-Sleep. De platte ligging ontlast het ruggetje en bekken en bevordert een goede groei en ontwikkeling. De Cosi-Sleep is dus handig bij een uitstapje, in de hotelkamer, in de tuin, op vakantie of op visite. Er is een speciale beschermhoes voor de Cosi-Sleep verkrijgbaar met de hoogste UV beschermingsgraad met een afritsbaar muggennetje. Gebruik je de Cosi-Sleep niet dan klap je ‘m in en in de holle ruimte kun je nog wat spulletjes voor de baby meenemen zoals een knuffel, doekje, luiersetje of speen.

De slim vormgegeven Cosi-Sleep bestaat uit een tweedelig sterk frame en de bekleding is gemaakt van ventilerende stoffen. De wanden zijn licht gewatteerd en voorzien van een makkelijk afneembare hoes met ritssluiting. Het matrasje, met een vochtafstotende tussenlaag en onderlaag, is bekleed met een ventilerende hoes die heerlijk zacht aanvoelt. De hoezen zijn makkelijk afneembaar en wasbaar. De binnenzijde van de Cosi-Sleep is 75 cm lang.

Meer lezen of de Cosi-Sleep kopen >>

[/wpcol_2third] [wpcol_1third_end id="" class="" style=""]Mykko Cosi Sleep[/wpcol_1third_end]

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *