Childwood Evolu hoge kinderstoel

Pauline Oosterbaan mei 3rd, 2016
- ADVERTORIAL -

Hoe fijn zou het zijn als er een kinderstoel zou bestaan die niet alleen aan een keukeneiland zou passen, maar ook aan een eettafel, salontafel én een kindertafel? Childwood stelt voor: de Evolu hoge kinderstoel! Eén stoel, comfortabel en stijlvol, die zich perfect aanpast aan de situatie waarvoor je hem nodig hebt.

Met zijn elegante design past de Evolu hoge kinderstoel in elke hedendaagse keuken. Evolu is praktisch, sterk, staat stabiel en is heel eenvoudig aan te passen aan verschillende tafelhoogtes: 90 cm voor aan het keukenblad of keukeneiland, op 75 cm voor de standaard eettafels en op 30 cm als schattig kinderzitje. Eén stoel die je naar wens kunt aanpassen aan elke gewenste hoogte.[ezcol_2third]

De comfortabele Evolu hoge stoel zit heel gemakkelijk in elkaar. Zo is het in de hoogte verstellen ‘kinderspel’, je hoeft alleen de poten van de stoel aan te passen. Er is zelfs een tafelblaadje beschikbaar dat je er eenvoudig opklikt en in diepte kunt verstellen. Deze kinderstoel is geschikt voor kinderen van zes maanden tot zes jaar, en voldoet aan de laatste veiligheidsnormen. De Evolu is standaard uitgerust met een vijfpunts veiligheidsgordel.

De Evolu hoge stoel wordt standaard geleverd als 2-in-1 en kan met een extra set poten aangepast worden aan drie tafelhoogtes. Voor extra comfort is er een zacht stoelkussen beschikbaar in vijf frisse kleuren; lime, turquoise, licht grijs, warm grijs of fuchsia.

Meer weten? www.childwood.be >>[/ezcol_2third]

[ezcol_1third_end]childwood-stoel [/ezcol_1third_end]

 

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *