Casualplay S-Twinner duowagen

mykko duowagen

De S-Twinner is een handige en veelzijdige duo kinderwagen van het Spaanse kwaliteitsmerk Casualplay. Deze duowagen is heel geschikt voor families met meerlingen of als de kindjes kort op elkaar geboren zijn.

Duo kinderwagen Casualplay S-Twinner biedt veel mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden voor het plaatsen van autostoeltjes en zitjes in verschillende posities (naar de ouder toekijkend of van de ouder afkijkend). Je kunt deze duowagen gebruiken met autostoeltje Casualplay Sono. Dit autostoeltje is uniek omdat je de rugleuning helemaal plat kunt leggen. Ook het Maxi-Cosi autozitje past op het onderstel. De zitjes zijn comfortabel en gemaakt van ademend materiaal.

casualplay s twinner 3Sterke punten van deze duowagen zijn de vormgeving van het lichtgewicht aluminium onderstel waardoor kinderen altijd vrij om zich heen kunnen kijken en de compacte manier van opvouwen evenals de grote boodschappenmand met dubbele capaciteit. De kinderwagens vouwt op als een schaar en heeft een veiligheidsslot. Ook is er een handrem op de duwstang aangebracht voor extra veiligheid.

Kenmerken

Gewicht: 11,5 kg
Breedte: 1060 mm
Lengte: 1510 mm

Bekijk Casualplay Loop kinderwagen
Bekijk Casualplay Loopi buggy

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *