Campingbedje Aeromoov Instant reisbed

aeromoov

Een logeerpartijtje bij oma en opa, op bezoek bij vrienden, op het strand of gewoon thuis: het instant reisbed van AeroMoov heb je voortaan altijd bij je om je kleintje ook op locatie de kans te geven een heerlijk dutje te doen.

Dankzij de transparante ventilerende zijkanten hoef je hem geen seconde uit het oog te verliezen, en zie je meteen wanneer hij wakker wordt of ligt te spelen. Het campingbedje kan zo dus ook als box fungeren. Stel je het bedje buiten op, dan biedt één korte zijde van het bed - die bestaat uit een stevige stof - bescherming tegen zon en wind.

Hoe werkt het Aeromoov Instant campingbedje

Het allergrootse gemak van dit AeroMoov instant reisbed is evenwel de snelheid waarmee je het opzet en afbreekt. Geen geklungel met aeromoovingewikkelde systemen, zware logge pakketten om te dragen en daardoor mopperende papa’s. Dit bed zet je op en vouw je samen in slechts enkele seconden! Het is superlicht, compact en zit in een handige draagtas die je over je schouder draagt. In letterlijk 1-2-3 staat het bed opgesteld: uit de draagtas halen, openklappen en matras inleggen. Klaar! Inklappen gaat minstens even snel door twee kanten naar elkaar toe te duwen. Bovendien kan je het bed in de draagtas ook makkelijk op, onder of tussen iets opbergen.

Aeromoov campingbedje matras

Voor baby’s wordt er een hoogteverstelling meegeleverd, zodat je niet zo diep hoeft te bukken om je baby neer te leggen of op te pakken. Onderaan het instant reisbed heeft AeroMoov ook handige voetholtes zodat papa’s en mama’s hun voeten tot dicht tegen het bedje kunnen plaatsen waardoor de rug meer ontlast wordt. De hoogwaardige matras in kwaliteitsschuim zorgt voor een goede rugondersteuning.

Niets houdt je nu nog tegen om erop uit te trekken, mét je baby!

Verkoop via diverse babyspeciaalzaken, distributie via Coci Marcel

 

Meer informatie: www.aeromoov.com

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *