Bumbo Floor Seat - de enige originele babysitter!

Pauline Oosterbaan juni 27th, 2016
- ADVERTORIAL -

bumbo seat

Om kleintjes te leren zitten heeft Bumbo een bijzondere collectie stoeltjes zoals de Floor Seat, de Multi Seat en Booster Seat!

Bumbo Floor Seat

In de enige echte Bumbo Floor Seat kunnen kinderen van circa 3 maanden tot ongeveer 14 maanden zonder hulp zelf rechtop zitten. Bij de Bumbo Floor Seat is de zitting lager geplaatst dan de beenopeningen. Dit zorgt voor een correcte ondersteuning van het onderste deel van het ruggetje. De Bumbo Floor Seat is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en voorzien van een veiligheidsriempje. Het speeltafeltje is los verkrijgbaar.

Bumbo Multi Seat 3 fasen stoeltje

De Bumbo Multi Seat is het ultieme 3-fasen stoeltje want het is een kinderstoel, eetstoel en stoelverhoger in één! Dit kinderstoeltje is geschikt vanaf het moment dat je kind kan bumbo multi seatzitten tot ongeveer driejarige leeftijd. Het heeft een afneembaar tafeltje, hij is in hoogte verstelbaar en heeft een veiligheidsgordel.

Zitverhoger Bumbo Booster Seat

Is je kindje nog net niet groot genoeg om op een volwassen stoel te zitten? Dan is de ergonomisch gevormde Bumbo Booster Seat een uitkomst!

Zowel de Floor Seat, Multi Seat en Booster Seat zijn verkrijgbaar in diverse frisse kleuren.

Meer informatie over de Bumbo collectie
Bumbo Booster seat

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *