Bubabloon: maak van een ballon een bal

bubabloon

Stop een ballon in het Bubabloon hoesje en blaas deze op en voilà, een speelbal! Het is niet eens nodig om een knoop in de ballon te leggen. Het hoesje is gemaakt van 100% poplin katoen en voelt lekker zacht aan. De hoesjes zijn duurzaam en steeds opnieuw te gebruiken. Wordt de ballon iets te zacht tijdens het spelen? Het is mogelijk om de ballon tussen het spelen door een beetje bij te blazen. Is het Bubabloon hoesje vies geworden, dan kan deze gewoon in de wasmachine op 30 graden.

Bubabloon: een duurzaam cadeautje

De hoesjes worden geleverd in een klein doosje met 3 ballonnen. In deze vorm is het een compact opvouwbaar speelgoedje dat ouders overal mee naar toe kunnen nemen. Het is ook een leuk cadeautje voor een kraambezoek of kinderpartijtje!

Fijn te weten is dat dit speelgoed uitermate geschikt is voor kinderen met een latex allergie, ze komen immers niet direct met de ballon in aanraking. Verder is de Bubabloon heel geschikt als educatief oefenmateriaal. De vrolijke kleuren en motiefjes stimuleren de zintuigen en de bal helpt bij de ontwikkeling van de motorische vaardigheiden. Ook kinderen met autisme en ouderen hebben veel baat bij de Bubabloon. Deze wonderbal is dan ook ideaal voor gebruik op het kinderdagverblijf, zorgcentrum, fysiotherapiepraktijk en door mensen met een fysieke beperking.

Meer weten? kijk op kleinegiraf.nl

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *