Boon badspeelgoed - praktisch, fun en mooi!

Pauline Oosterbaan juni 30th, 2015
- ADVERTORIAL -

boon opbergkit Whale Pod

Je kinderen een bad geven kan soms een hele klus zijn. Tegenstribbelende armpjes en beentjes, rondslingerend speelgoed, shampooflesjes en scheermesjes die uit de buurt gehouden moeten worden... De badkamer is vaak een echt slagveld na het badderen. Het hippe kidsmerk Boon vertrekt vanuit de behoeftes van ouders én kinderen voor het ontwikkelen van kleurrijke functionele badspulletjes die tegelijkertijd praktisch, fun én mooi zijn!

Handige opbergkit Whale Pod

De Whale Pod is een grote hulp nadat je kindje in bad is geweest. Met de uitneembare schep kan je alle badspeeltjes gemakkelijk opscheppen, afspoelen en weer netjes laten drogen. Op het ingebouwde schapje bovenaan kan je shampoo- en zeepflesjes zetten, veilig buiten het bereik van de kids.Boon bad bootjes stapelbaar

Opstapelen die bootjes!

Schip ahoi! Vaar de grote witte schuimbergen tegemoet met deze kleurrijke vloot stapelbare bootjes. Een groot dek om water te scheppen en gaatjes in het dak voor een stormachtig regeneffect. Deze bootjes stimuleren interactief spel. Volle vaart vooruit kapitein!

Puzzel je 3D diertje in elkaar

Leren. Maar dan slim verpakt als een dosis fun. Deze 3D puzzels zijn niet alleen super hip, maar ook ideaal voor het ontwikkelen van de motorische vaardigheden van je kind. Zet de verschillende vormpjes in elkaar en creëer vijf verschillende zeediertjes. Het materiaal absorbeert geen water, waardoor er geen risico bestaat op schimmelvorming.

Meer lezen over de badspullen van Boon.Boon badspeelgoed Scrubbl

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *