Bobike Mini City fietsstoeltje met Bobox

Dit fietszitje heeft een innovatief gordelsysteem met voorgevormde schouderbanden die aan de bovenzijde kunt vastzetten, je kindje zit daarom altijd rechtop en kan niet wegzakken. Er zit een beweegbaar stuurtje op en de demontabele hoofdsteun is handig voor als je kindje in slaap valt. De universele montagebeugel (past op elke fiets) is bestemd voor de montage van het zitje en de hippe boodschappenbox. Genomineerd voor de Baby Innovation Award 2012.

Bekijk en bestel

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

3 gedachten over “Bobike Mini City fietsstoeltje met Bobox


Petra van Meer op schreef:

Makkelijk te reinigen. Doekje erover, spons over de bekleding (deze kan ook gewassen worden voor de serieuze ongelukjes), drogen en klaar. Ik dacht even dat het stoeltje met kussentje nog best hard zou zitten, maar het materiaal van het stoeltje voel prima aan. Goed af te stellen op de lengte van je kindje. Is ook te beveiligen met een slotje (wel zelf aanschaffen). Het stoeltje blijft echt prima op mijn stuur zitten zowel met kindje als zonder kindje (stoeltje stuitert dan eigenlijk niet). Gordeltje voor de kleine zit (vind ik) beter dan het andere voorzitje van Bobike. De bescherming over de schoudertjes is zachter en wat ergonomischer. Vastmaken van het gordeltje is een paar keer oefenen (is maar goed ook). Windscherm moet je wel goed vastmaken. Je kunt het hoofdsteuntje wel vastklikken, maar die kan een vreemde ook weer zo er vanaf nemen. Zelf heb ik het hoofdsteuntje met sterke secondelijm vastgelijmd.Caetlin Cornelis op schreef:

Het kleintje kan er prima in zitten. Erg mooi stoeltje (is persoonlijke smaak), de gordels zijn van een prettig soepele rubber / plastic. Het kussentje wat erin hoort is goed wasbaar in de wasmachine. Het vliegenscherm wat ik erbij heb gekocht zit stevig, schittert niet en blijft netjes zitten met wat tegenwind. Het stoeltje voor moet je wel vastmaken met een slotje. Dat geeft op zich niet, beter dat dan een gestolen stoeltje. Alleen het los te verkrijgen hoofdsteuntje kun je er alleen in klikken. Maar dat is dan dus nog gewoon mee te nemen. Of je moet het vastlijmen.Ariaene op schreef:

Weet iemand of je ook je eigen fietskrat op je fiets kunt laten zitten ipv de krat van bobike? Of zitten daar speciale uitsparingen voor de voetjes in?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *