Bobike maxi+ fietszitje voor achter: veilig achterop de fiets

fietszitje voor achter

Veilig achter op de fiets: geen probleem met de gemakkelijk aanpasbare Bobike Maxi+ fietszitje voor achter voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. De gordel is eenvoudig te verstellen en dankzij de standaard spaakafschermers hoef je je als ouder geen zorgen te maken over voetjes tussen de spaken. Je kan je eigen bekleding uitkiezen. Er zijn diverse kleurstellingen mogelijk.

Gewicht kind: 9 - 22 kg

Wordt geleverd inclusief:
- Bevestiging (zadelbuisbeugel compleet)
- 3-punts veiligheidsgordel
- verstelbare voetenbakjes

Extra leverbaar: poncho € 19,95, gordelpads € 7,55, bekleding € 9,95, zomerhoes € 16,30.

Adviesprijs: € 79,95

Tips voor fietsstoeltjes en fietskarren

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

8 gedachten over “Bobike maxi+ fietszitje voor achter: veilig achterop de fiets


Edwin op schreef:

Zit er lekker op, lekker hoog aan de achterkant, waardoor als ze in slaapt valt ook er lekker tegen aan kan leunen.B. Klein Bleumink op schreef:

Ik vind hem gewoon ideaal, kinderen zitten er lekker in en de kleinste kan zelfs lekker achterover leunen. We kwamen er later achter dat we een extra hulpmiddel/ tussenstuk nodig hadden voor op mijn mamafiets om hem te bevestigen. Jammer dat dit er niet standaard bijzit.Nienke Dudink op schreef:

“- mooie hoge rugleuning en ook wat armleuning
– verstelbare voetbakjes
– verstelbare gordel die mooi is weggewerkt in stoeltje
– goed stevig
– uitneembaar zitting
– door extra bevestigingset vrij makkelijk op andere fiets over te zetten
– als het heeft geregend blijft het water er makkelijk in staan, ondanks wat gaatjes in de zitting en voetbakjes”.Barbara Siebelink-Gores op schreef:

De regenhoes die erbij zit is ideaal, de vormgeving is mooi, leuke stoeltjes. Kind zit er heel prettig in. Jammer dat ik er laat achter kwam dat ik met een verlengstuk kon werken, zodat mijn kind achterop wat ruimer zat. bij de volgende komt dit zeker!Loes Griebling op schreef:

Makkelijk in te zetten. Zeer makkelijk over te zetten naar andere fiets. In het begin de riempjes wat te ruim.Simone op schreef:

Veilig stoeltje. Ruim om je kindje in te tillen. Ik vind het stoeltje ondanks dat we 2 bevestigingssets hebben op onze fietsen moeilijk over te zetten van de een op de andere fiets. Dat valt me tegen.

J. van schaik op schreef:

Stevigheid, losse zitting, gordels makkelijk verstelbaar. “Elastiek voor het vastzetten van voetjes te ruim voor jongere kindjes. Ook een probleem van de bobike-mini. Gordels achter makkelijk opzij te duwen waardoor gevaarlijke situatie’s doordat je er geen zicht op hebt.”Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *