Bobike fietsstoeltje ONE

Pauline Oosterbaan april 25th, 2017
- ADVERTORIAL -

bobike one

Bobike ademt veiligheid. Naast doordacht Nederlands prijswinnend design, comfort en gebruiksgemak, maakt Bobike gebruik van een unieke dubbelwandige schaal en een lichaam-omsluitend ontwerp voor optimale veiligheid.

Bobike de ONE

Voor in de stad ontwikkelde Bobike de ONE. Een fietszitje met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige en lichaamomsluitende ontwerp maakt het gebruik van een onhandige vijfpuntsgordel overbodig. De vernieuwde, solide driepuntsgordel van de ONE is daarentegen met één hand te bedienen. In plaats van een kussentje, heeft de Bobike ONE een comfortabele, schokabsorberende en waterdichte zitting. De schouderriemen zijn van hetzelfde zachte materiaal gemaakt. De voetsteuntjes verstel je eenvoudig én zonder gereedschap.

Winnaar verschillende prijzen

Het achterzitje is voorzien van het Click & Go montage systeem voor snelle montage én om het zitje eenvoudig op een andere fiets te zetten. Uiteraard voldoet de ONE aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes en is hij verkrijgbaar in maar liefst zeven kleuren. De Bobike ONE is verkozen tot Baby Product van het Jaar 2015, Beste Koop Consumentenbond 2016 en is winnaar van de GIO Award 2015 voor industrieel ontwerp.

www.bobike.com

bobike one

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *