bloom - voor baby's met stijl

Pauline Oosterbaan juni 27th, 2016
- ADVERTORIAL -

Coco babylounger

Coco babylounger

Niet gewoon een wipstoel, maar een designstuk in je huis; dat is de coco babylounger. Gemaakt van gebogen stylewood met comfortabele biologisch katoenen zitting. De coco lounger heeft een soepele zelfwiegende beweging, met antislip bodem.

Coco Go

De Coco go heeft de designkenmerken van de coco babylounger, maar dan met meer flexibiliteit. Deze is in drie standen verstelbaar en vast te zetten voor het geven van hapjes. Met ingebouwde trilfunctie, waar je kindje rustig van wordt. Supermakkelijk is dat de Coco Go licht is en inklapbaar, zodat je deze makkelijk kunt opbergen of meenemen.

Coco Go

Fresco chrome

De fresco chrome is een eye-catcher in je interieur, maar vooral ook een stoel die perfect meegroeit met elke fase van je kindje. Vanaf de eerste dag kan je baby gezellig bij jullie aan tafel liggen, door de speciale ligstand. Daarna kantelt de stoel rechtop en kan je kindje zelfstandig eten in de stoel tot 36 KG (ca. 8 jaar). Alle accessoires die je in elke fase nodig hebt (beugel, tafelset, zitverhoger en voetensteun) zitten er al standaard bij. Fresco chrome is verrijdbaar en in hoogte verstelbaar van eettafel tot keukenbarhoogte.

Fresco Chrome

www.bloombaby.com

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *