Blije doos

Carine de Bruijn december 6th, 2018

Toegegeven, de blije doos is een beetje een mutserige naam en zouden ze wat ons betreft nog een keer moeten veranderen, maar het is nog steeds de nummer één onder de babydozen die je kunt aanvragen! Ook van de inhoud van de blije doos worden wij blij. De inhoud kan variëren: van proefsamples en informatiefolders tot luiertjes, flesjes, slabbetjes speentjes etc. Toch leuk om gratis te ontvangen!

blije doos ophalen

Na het invoeren van de gegevens van je zwangerschap kun je bij Prénatal de blije doos ophalen.

Wat krijg je extra bij de blije doos?

De blije doos biedt nog wat extra's want je ontvangt vier keer per jaar het magazine WIJ voor (aanstaande) moeders en de special Zwanger!
Ook ontvang je diverse e-mails met daarin verschillende aanbiedingen en acties, helemaal afgestemd of je nu aan het begin, midden, of einde zwangerschap zit, maar ook als je net bevallen bent en als je kindje groter wordt.

blije doos gratis babymutsje

Is je baby geboren? Als je binnen zes weken na de geboorte van je kindje aan WIJ jouw gegevens doorgeeft mag je een gratis mutsje met naam bestellen. Dan ontvang je ook gratis het blad WIJ tot je kindje 12 maanden oud is met bijvoorbeeld tips over de opvoeding, daarna stopt de toezending.

Hier aanvragen van de blije doos

Naar compleet overzicht babydozen ->