BeSafe autostoelen - Veilig tegen de rijrichting in tot 105 cm!

Pauline Oosterbaan mei 3rd, 2016
- ADVERTORIAL -

BeSafe iZi Kid i-Size

BeSafe, de Scandinavische expert in veilige autostoelen en achterwaarts vervoer heeft een BeSafe iZi Kid i-Size ontworpen volgens i-Size normen waarin je kindje tot 105 cm (3 tot 4 jaar of 18 kg) tegen de rijrichting kan worden vervoerd. Met extra veel beenruimte, een uitstekende slaappositie, een verstelbare hoofdsteun en hoge zitting biedt deze groep 0/1 autostoel alles om een kind zolang mogelijk comfortabel tegen de rijrichting in te kunnen vervoeren.

Vervoeren tegen de rijrichting is veiliger

Studies tonen aan dat het vervoeren tegen de rijrichting in vijf keer veiliger is. Jonge kinderen hebben een relatief groot en zwaar hoofd en zijn tijdens de eerste levensjaren niet bestand tegen de enorme krachten die vrijkomen op hun nek bij een frontale botsing. Met een autostoel tegen de rijrichting in wordt deze impact tot vijf maal verkleind, en heeft BeSafe iZi Kid Rosconje kind dus aanzienlijk meer kans om te overleven en minder kans op ernstig letsel. BeSafe, al 20 jaar fabrikant van autostoelen, biedt een groot assortiment autostoelen tegen de rijrichting in. Er is veel aandacht voor details zoals magneten in de schouderriemen en een geluidssignaal evenals groene indicator bij correcte installatie.

Maak kans op een BeSafe iZi Kid i-Size!
Wil je ook je kindje zo veilig mogelijk vervoeren? Ga dan naar de website van Oogappel en bekijk de winactie. Vermeld 'Trendmagazine' en maak kans op deze iZi Kid i-Size autostoel met een consumentwaarde van € 499,-!
Meer weten over de BeSafe autostoel.

Child safety by BeSafe- new regulation for children up to 105 cm (4 years)

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *