Béaba Babycook - stoomkoker en blender voor zelfgemaakte babyvoeding

Pauline Oosterbaan januari 31st, 2017
- ADVERTORIAL -

Babycook rouge

De meest gezonde manier van babyvoeding bereiden is stomen. Daarbij blijven namelijk alle belangrijke vitamines en mineralen bewaard die je normaal tijdens het koken af zou gieten. Ook de smaak van het eten blijft puur. Zo prikkel je de smaakpapillen en daarmee bevorder je de smaakontwikkeling van je kindje!

Maak zelf makkelijk babyvoeding met de Béaba Babycook

Met de Béaba Babycook stoomkoker-blender maak je het eten voor je kindje in een handomdraai zelf klaar. Groente, vlees, vis, aardappel en zelfs pasta en rijst; je kunt echt alles bereiden in de Babycook door middel van stoomkoken, de meest gezonde manier van voeding bereiden. Daarbij blijven alle vitamines en mineralen bewaard die je normaal tijdens het koken af zou gieten. Ook de smaak van het eten blijft lekker puur, zo prikkel je de smaakpapillen en daarmee bevorder je de smaakontwikkeling van je kindje!

De Babycook Original heeft een upgrade gehad. De Babycook Original Plus is een 6-in-1 apparaat: stoomkoken, pureren, verwarmen, ontdooien en flesjes verwarmen en steriliseren. Alles kan met dit handige en compacte keukenapparaat!

Meer lezen over de Béaba Babycook >>

babycook Neon Babycook Plus

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *