BB Tricot-Slen Cool

Babylonia-Tricot-Slen-cool

De Tricot-Slen Cool van Babylonia is gemaakt van Newlife garen. Een unieke technische ‘high performance’ vezel uit gerecycleerde PET-flessen. Alle andere draagdoek zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.

Elke draagdoek wordt bovendien geleverd met een gedetailleerde handleiding met duidelijke foto’s en handige tips. Voor de Tricot-Slen is er zelfs een instructie DVD. Het is niet moeilijk, na 2 of 3 keer oefenen kun je een draagdoek heel snel aan doen! Winnaar Baby Innovation Award 2015.

Babylonia dragers

Knus, gezellig, ergonomisch én praktisch, dat zijn de kenmerken van de Babylonia dragers. Draag je kindje dicht bij jou op de meest comfortabele en ergonomische manier. Zowel voor jou als je kindje. Het is niet alleen leuk, het is ook enorm praktisch. Naar de winkel gaan, het openbaar vervoer nemen, of zorgen dat je je handen vrij hebt voor je andere kindjes.
• De speciale draagdoekstof ondersteunt je baby perfect!
• Je baby zit altijd in de ergonomische M-houding, dit bevordert een gezonde ontwikkeling van zijn heupjes en maakt dat hij volledig ontspannen tegen je aan zit.
• Je baby kan kiezen of hij helemaal ingeduffeld zit of net veel bewegingsvrijheid heeft.
• Een super knus nestje dat je meteen vanaf de geboorte kunt gebruiken.

www.babylonia.eu

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *