BB-TAI draagdoek

De BB-TAI combineert de eenvoud van een Aziatische Mei Tai met het comfort van een draagdoek! Te gebruiken vanaf de geboorte tot zo lang een kindje gedragen wil worden, zowel op je buik, heup als rug. Met het uitneembare binnenzakje kun je zelfs kleine baby’s al heel gemakkelijk op je rug dragen. De BB-TAI bestaat uit 100% biologisch katoen en wordt gemaakt in een Fair Trade atelier in India. Bij elke BB-TAI wordt een handig opbergzakje geleverd.

Babylonia dragers

Knus, gezellig, ergonomisch én praktisch, dat zijn de kenmerken van de Babylonia dragers. Draag je kindje dicht bij jou op de meest comfortabele en ergonomische manier. Zowel voor jou als je kindje. Het is niet alleen leuk, het is ook enorm praktisch. Naar de winkel gaan, het openbaar vervoer nemen, of zorgen dat je je handen vrij hebt voor je andere kindjes.
• De speciale draagdoekstof ondersteunt je baby perfect!
• Je baby zit altijd in de ergonomische M-houding, dit bevordert een gezonde ontwikkeling van zijn heupjes en maakt dat hij volledig ontspannen tegen je aan zit.
• Je baby kan kiezen of hij helemaal ingeduffeld zit of net veel bewegingsvrijheid heeft.
• Een super knus nestje dat je meteen vanaf de geboorte kunt gebruiken.

Bekijk en bestel

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

3 gedachten over “BB-TAI draagdoek


Rosanne Kolmer op schreef:

Heel makkelijk in het gebruik! Mijn baby was 8 dagen oud toen ze in deze ‘draagzak’ ging. Ik vind dit veel handiger dan zo’n lange doek die je om jezelf heen moet puzzelen, had ik bij 1 van mijn vorige kinderen maar dat vond ik zo’n gedoe. Deze doe je zo om en de baby hangt heerlijk tegen je aan, ik kan de hele tijd kusjes op haar hoofd geven ;-).Ingrid Nienhuis op schreef:

Makkelijk in gebruik, draagt heel prettig, je kindje zit/hangt heel comfortabel ook als het al wat groter is.Carla de Graaff op schreef:

Mooi product. De stof is mooi, erg sterk en puur. De gebruiksaanwijzing duidelijk. Ik was erg huiverig voor dit soort ‘zelfwikkel-doeken’ maar deze is zeker niet moeilijk! Leuk, ik heb het gevoel dat mijn kleintje nog beter aan mij vast zit, en dichter bij mij hangt, dan in bijvoorbeeld een baby bjorn of Lodger doek. Even wat tijd uittrekken voor de eerste keren omdoen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *