BB-SLING draagdoek

De BB-SLING is een ‘ringsling’ gemaakt van unieke draagdoekstof in 100% biologisch katoen. De speciale weeftechniek zorgt voor optimale steun vanaf de geboorte tot 3 à 4 jaar. De BB-SLING is heel makkelijk en snel aan te doen en door de twee aluminium ringen eenvoudig verstelbaar. Hoewel je je kindje op veel verschillende manieren kunt dragen is de BB-SLING vooral populair als heupdrager. Geen enkele andere heupdrager is comfortabeler en gemakkelijker aan te doen! De BB-SLING wordt gemaakt in een Fair Trade project in India.

Babylonia dragers

Knus, gezellig, ergonomisch én praktisch, dat zijn de kenmerken van de Babylonia dragers. Draag je kindje dicht bij jou op de meest comfortabele en ergonomische manier. Zowel voor jou als je kindje. Het is niet alleen leuk, het is ook enorm praktisch. Naar de winkel gaan, het openbaar vervoer nemen, of zorgen dat je je handen vrij hebt voor je andere kindjes.
• De speciale draagdoekstof ondersteunt je baby perfect!
• Je baby zit altijd in de ergonomische M-houding, dit bevordert een gezonde ontwikkeling van zijn heupjes en maakt dat hij volledig ontspannen tegen je aan zit.
• Je baby kan kiezen of hij helemaal ingeduffeld zit of net veel bewegingsvrijheid heeft.
• Een super knus nestje dat je meteen vanaf de geboorte kunt gebruiken.

Bekijk en bestel

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Een gedachte over “BB-SLING draagdoek


M.Verheul op schreef:

Mijn vervolg op de ByKay lekker simpel om te doen en ze vondt het heel leuk om erin te zitten. Niet lang te dragen erg zwaar in de nek en schouder, vooral bij zware baby’s.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *