BB-SLEN draagdoek

De BB-SLEN is een comfortabele, geweven draagdoek waarmee alle draaghoudingen mogelijk zijn, vanaf de geboorte tot zelfs 3 á 4 jaar. De BB-SLEN is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt geproduceerd in een Fair Trade atelier in India. Door de speciale weeftechniek is de draagdoek lekker soepel en zacht en geeft het een optimale steun en comfort. De BB-SLEN is verkrijgbaar in vier maten: 260cm, 460cm, 490cm en 560 cm.

Babylonia dragers

Knus, gezellig, ergonomisch én praktisch, dat zijn de kenmerken van de Babylonia dragers. Draag je kindje dicht bij jou op de meest comfortabele en ergonomische manier. Zowel voor jou als je kindje. Het is niet alleen leuk, het is ook enorm praktisch. Naar de winkel gaan, het openbaar vervoer nemen, of zorgen dat je je handen vrij hebt voor je andere kindjes.
• De speciale draagdoekstof ondersteunt je baby perfect!
• Je baby zit altijd in de ergonomische M-houding, dit bevordert een gezonde ontwikkeling van zijn heupjes en maakt dat hij volledig ontspannen tegen je aan zit.
• Je baby kan kiezen of hij helemaal ingeduffeld zit of net veel bewegingsvrijheid heeft.
• Een super knus nestje dat je meteen vanaf de geboorte kunt gebruiken.

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

3 gedachten over “BB-SLEN draagdoek
S. van Tooren op schreef:

Leuke fleurige kleur(en) betaalbaar en afkomstig van Fair Trade. Dus de juiste draagdoek. Hier zult u geen spijt van hebben.Kitty van Klinken op schreef:

Een heerlijke doek, zeker bij een onrustig kindje. Gewicht is goed verdeeld over je rug en schouders.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *