babystuf
Babyproducten nieuws

Met je baby op reis

Heerlijk om straks naar buiten te gaan met je baby! Of het nu een klein uitstapje is of een wat langere reis, je kunt kiezen uit veel verschillende babyproducten waarmee je de baby kunt vervoeren, variërend van buikdragers, kinderwagens en autostoeltjes. Er zijn veel verschillende draagsystemen om je baby dicht bij je te dragen. Met een draagdoek of draagzak heb je je baby altijd dicht bij je. Dat is ideaal als je even de deur uit moet gaan en geen zin hebt om de kinderwagen mee te nemen.

Op wieltjes in een kinderwagen en veilig in de auto

Er is een groot aanbod aan kinderwagens in de fraaiste designs en een regenboog aan kleuren. De meeste vierwielers en driewielers zijn combiwagens; de eerste maanden ligt je kindje in de reiswieg, daarna in een zitje dat je op het onderstel plaatst. De meeste onderstellen zijn geschikt om er ook een autostoeltje op te plaatsen. Dat scheelt sjouwen als je een korte wandeling wilt gaat maken. Zodra je kindje goed kan zitten is een buggy onmisbaar.
Voor alle kinderen tot 1.35 meter is een autostoeltje verplicht. Vanaf de geboorte gaat je baby veilig mee in een baby kinderzitje. Als de bovenkant van je baby's oortjes boven de hoofdsteun uitkomen is het tijd voor een groter autostoeltje. Kies voor oudere kindjes liever voor een volwaardige autostoel met rugleuning in plaats van alleen een zittingverhoger.

Meer lezen over op reis met je baby


Babystuf