BabyStuf Favourites: de nieuwste Buggy's

babystuf buggy

Een buggy is een lichtgewicht en compacte kinderwagen die heel gemakkelijk is op te vouwen tot een klein pakketje. Erg praktisch dus om mee te nemen in het openbaar vervoer, auto of vliegtuig en zelfs op de fiets!  De nieuwste buggy's zijn niet alleen praktisch, maar ook  super comfortabel en sommige zelfs super fashionable!

Favourites-buggy's

 

Meer weten? Aankoop tips voor kinderwagens >>

Meer BabySuf favourites bekijken >>

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “BabyStuf Favourites: de nieuwste Buggy's


Edy op schreef:

De Babyzen YOYO is nog moeilijk te krijgen en er is bij sommige winkels weinig van bekend. De serie van 2014 heeft namelijk ook een mogelijkheid om een NewBorn gedeelte er op te zetten. Dit past niet op het model van 2013. Er zijn maar twee winkels die dat weten. BabyPark verkoopt het 2013 model nog voor de prijs van € 369,90. En toen ik ze daarop wees, kreeg ik als antwoord dat ze eerst de voorraad opmaken voordat ze het model 2014 gaan bestellen.
Andere geven korting op het model van 2013 (zo kan je ook van je voorraad afkomen). En weten wel te vertellen dat er nieuwe mogelijkheden zijn op het model van 2014. Het is zo’n grappige/handige buggy als gemak en beperkte ruimte hoog op je lijstje staan. Daarom moest ik dit even kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *