Baby's Only: eigentijds breiwerk voor de babykamer

Carola Siksma-Ruiters juni 27th, 2016
- ADVERTORIAL -

baby's only 1

De collectie van Baby’s Only is ontstaan uit liefde voor gebreide materialen en gevoel voor fashion. De brede collectie is kwalitatief, authentiek, beschaafd en eindeloos te combineren. Van trendy, eigenwijze en klassieke dessins tot luxe details en originele kleurencombinaties. De eigenschappen van de gebreide producten doen warm en behaaglijk aan. Kortom alles wat je baby nodig heeft. De collectie breidt zich continu uit, je raakt daardoor nooit uitgekeken en kunt blijven combineren!

Breiwerk voor de babykamer van Baby's Only

Naast de bekende textielcollectie richt Baby's Only zich nu ook met haar lijn 'Room' op een persoonlijk totaalconcept voor de babykamer: 'Make your own personal room'. Deze lijn bestaat uit een ledikant, commode, kast en gestoffeerde panelen. Alle items zijn afzonderlijk van elkaar te bestellen of als complete set. Zo zijn er panelen in diverse baby's only 3uitvoeringen, verwisselbaar en te combineren met de hele textielcollectie van Baby's Only. Van dekentje tot kledingkast, van rompertje tot commode. En vergeet onze muurverf niet! Op deze manier kan alles voor je baby op eigen en persoonlijke wijze worden samengesteld. Een uniek mix & match systeem waarbij de panelen ook worden gekenmerkt door het herkenbare en eigentijdse breiwerk van Baby's Only.

Compleet lifestylemerk

Baby’s Only is het complete lifestylemerk voor uw babykamer en de rest van je huis! Nieuwsgierig geworden? Ga naar de website of naar een van onze dealers om de producten van Baby's Only zelf te ervaren!
Meer over Baby's Only

baby's only 3

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *