Babyproducten getest

Pauline Oosterbaan oktober 12th, 2017

Consumentenbond-testresultatenAls aankomende ouder moet je veel babyspullen aanschaffen en er zijn enorm veel merken en producten. Welk product is het beste en functioneert het beste? Met andere woorden: wat is de beste koop? Hier vind je de laatste testresultaten!

De consumentenbond test regelmatig verschillende baby- en kinderproducten op kwaliteit, toepassing, gebruiksgemak en veiligheid. De uitkomsten van deze testen kunnen helpen bij het maken van je keuze. Let op: de consumentenbond test representatieve merken maar het gaat meestal om een deel van bekende en minder bekende merken, dus niet alle merken en producten zijn terug te vinden!
Ook vind je hier de resultaten van door BabyStuf.nl uitgeteste producten door testmoeders en - vaders.

Test kinderwagen

De kinderwagen is geen goedkope aanschaf. De consumentenbond heeft verschillende kinderwagens getest op rijgedrag, mogelijkheid tot schoonmaken, opvouw mechanisme, bedieningsgemak en meer. Lees hier de testresultaten van kinderwagens.

Test babyfoon

In de test naar verschillende babyfoons is er vooral gekeken naar het bereik, de geluidstoepassing en de beeldkwaliteit van een beeldbabyfoon. Lees hier de testresultaten van babyfoons.

Test traphekje

Een traphekje beveiligt gevaarlijke trapopeningen. Maar welke traphekje voldoet aan de Europese Veiligheidsnorm en zijn makkelijk in gebruik? Lees hier de testresultaten van verschillende traphekjes.

Test autostoeltjes

Een autostoel moet je kindje beschermen bij een botsing. Maar welke autostoeltjes zijn het meest veilig en voldoen aan i-Size? Lees de testresultaten van autostoeltjes.

Test babymatras en kindermatras

Je kind brengt heel wat uurtjes door op zijn babymatras en kindermatras. Wat zijn volgens de consumentenbond de beste baby- en kindermatrassen? Lees hier de testresultaten van kindermatrassen.

Test campingbedje

Een campingbedje is een uitkomst als je kindje uitgaat logeren of op vakantie. Maar stabiliteit en veiligheid zijn ook heel belangrijk. Hier vind de testresultaten van campingbedjes.