BabyBjörn Draagzak One en Balance Soft

Carola Siksma-Ruiters september 22nd, 2016
- ADVERTORIAL -

BabyBjorn draagzak

De eerste maanden in het leven van je kind zijn intensiever dan je denkt. Wist je dat je baby in het eerste jaar gemiddeld 25 centimeter groeit en verdriedubbelt in gewicht? Tijdens de zwangerschap en na de geboorte blijft het kind zijn mobiliteit oefenen. In een draagzak van BabyBjörn heeft je baby de mogelijkheid om met zijn armpjes en beentjes te zwaaien en tegelijkertijd van jouw nabijheid te genieten. En dat is weer belangrijk voor het hechtingsproces!

Draagzak One en Balance Soft

In alle BabyBjörn draagzakken wordt baby's hoofdje uitstekend ondersteund. In de nieuwe draagzak One draag je je kindje dicht bij je. Deze draagzak is voorzien van een stevige heupriem en gevoerde, naar het lichaam gevormde schouderbanden. BabyBjorn draagzak Daarin kun je je groeiende kindje vanaf de geboorte tot het derde jaar comfortabel in dragen. De heupriem zorgt voor een goede verdeling van het gewicht zodat je geen last krijgt van rug en schouders. Draagzak One is ergomisch: je kunt kiezen uit vier draagposities waarbij je kind in de normale of brede beenpositie zit.

Balance Soft

Wipstoeltje Balance Soft is ergonomisch ontworpen om het hoofd en de rug van je pasgeboren baby goed te ondersteunen. De stoffen zitting vormt zich naar het lichaam van je baby en verdeelt het gewicht gelijkmatig. Hierdoor krijgt je baby een goede ondersteuning, dat is belangrijk voor jonge baby's die nog geen goed ontwikkelde spieren hebben.
Zowel draagzak en wipstoel zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinderartsen, verloskundigen en kinderpsychologen. Hun medische expertise is heel belangrijk voor BabyBjörn. Balance softProducten worden niet gelanceerd zonder hun goedkeuring!

Meer informatie over BabyBjörn

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *