Wikkeldoek, wrapper, voetenzak

Carola Siksma-Ruiters mei 12th, 2016

wrapper bunker lodgerVoor op reis zijn er geweldige wikkeldoeken, wrappers of wikkeldoeken te koop voor je baby. Een wikkeldoek is ideaal om te gebruiken vanaf de geboorte, je pakt je baby er heerlijk warm mee in en is veel handiger in het gebruik dan een jasje of babydeken. Een deken kan namelijk wegglijden en soms te veel of te weinig warmte afgeven. Vooral voor pasgeboren baby's die zichzelf nog niet goed warm kunnen houden zijn dit soort doeken of babynomades ideaal!

Wikkeldoek en wrapper

De meeste systemen hebben een capuchon en klittenbandsluitingen waarmee het dekentje altijd goed op zijn plaats blijft zitten. Van sommige wikkeldoeken of babywrappers zoals de Wrapper Motion van Lodger en de Babynomade van Red Castle kun je twee broekspijpen vormen zodat je deze ook gemakkelijk en veilig in de autostoel kunt gebruiken, zo heb je geen problemen met de sluiting van de autogordel. Andere merken zijn Gogo van Puckababy, de Bunker, Wrapper en Booster van Lodger en Wallaboo.

Voetenzakken voor als het kouder wordt

Voetenzakken zijn handig voor die seizoenen waarbij het weer wat kouder of natter wordt. Sommige voetenzakken pas je gewoon aan het seizoen aan omdat ze uit twee delen bestaan die je aan elkaar kunt ritsen. Je kunt ze gebruiken in de reiswieg, kinderwagen, autostoel en voor oudere kindjes in de buggy zoals het universele exemplaar van Kidthing. Toonaangevende kinderwagenmerken zoals Maxi-Cosi, Easywalker en Stokke hebben voetenzakken in de collectie die helemaal passen bij de bekleding van de kinderwagen, dan heb je een mooie set. Of kies je liever voor een modieuze look met eentje in een contrasterende kleur zoals zwart, fuchsia, geel, zilver of goud?
Voor het baby autostoeltje zijn ook voetenzakken verkrijgbaar, soms van het merk autostoeltje of van een heel ander merk zoals Wallaboo of Baby Anne-Cy.

Tip!: voor het kopen van een wikkeldoek of voetenzak: kijk of er een opening is voor de riempjes van kinderwagenzitje of autostoel!

lulujo

Lulujo hydrofiel - zacht, mooi en comfortabel!

Op zoek naar zachtheid voor je kindje? En naar mooie dessins? Lulujo heeft heerlijk zachte hydrofiele babydoeken voorzien van vrolijke printjes voor zowel …
[]
Geen reacties
Biside wikkeldeken

BISIDE wikkeldeken is veilig en comfortabel

Of je nu met de wandelwagen op stap gaat of met de auto, als het een graadje kouder wordt is het belangrijk dat …
[]
Geen reacties