Vakantie met kinderen

Carola Siksma-Ruiters juni 19th, 2018

vakantie met kinderenOp vakantie met een baby en kleine kinderen is een avontuur, maar vraagt wel om een goede voorbereiding! We helpen je graag op weg met tips en tricks:

Autovakantie of vliegvakantie, wat neem je mee?

Vakantie met kinderen, maar wat neem je mee? Dat is best veel! We helpen je een handje op weg met een overzicht wat je allemaal mee moet nemen, van babykleding, verzorgingsartikelen, buggy tot baby apotheek.

Vliegen met een baby

Vliegen met een baby of kleine kinderen is niet altijd gemakkelijk. Hoe zit het met de verstoring van het dag- en eetritme, hoe duur is baby's vliegticket, hoeveel babyvoeding mag er mee en wat is handiger: een kinderwagen of buggy?

10 Zomertips voor vakantie met je baby

Hoe warm kleed je je kindje? Wat is beter: parasol of kinderwagenkap? Wat doe ik tegen een hete autostoel? Deze en nog meer tips lees je bij onze 10 Zomertips voor op vakantie met je baby!

Verre reizen

Ga je een verre reis maken, dan vraagt dit een nog grotere voorbereiding. Bij verre reizen met kinderen vind je veel informatie hoe je een verre reis voorbereidt en geven we je praktische informatie over vaccinaties, malaria, diarree en een goede reisapotheek!

Reisziekte

Kinderen kunnen flink misselijk worden tijdens het reizen, lees de tips hoe je reisziekte kunt voorkomen en behandelen.

Zonnesteek

Van een zonnesteek kan je kind flink ziek worden en het kan ook levensgevaarlijk zijn! Daarvoor hoef je niet eens in het buitenland te verkeren, zelfs bij bewolkt weer kan je kind een zonnesteek oplopen. Lees alles over de verschijnselen en hoe je dit kunt voorkomen.

Checklist vakantie baby

Ken je onze gratis checklist voor vakantie met een baby al? Daarmee is het printen, afvinken en go!