Voedingskussen

Carola Siksma-Ruiters oktober 12th, 2017

voedingskussen babyloniaEen voedingskussen heeft meerdere functies. Je gebruikt het niet alleen wanneer je je baby voedt, maar ook ter ondersteuning tijdens je zwangerschap en als je baby leert zitten.

Voedingskussen is handig bij de voeding

Zowel bij borst- als bij flesvoeding is een voedingskussen ideaal. Je baby ligt lekker zacht en het kussen ondersteunt je arm, zodat je schouder niet verkrampt. Als jullie allebei ontspannen zijn, gaat het drinken gemakkelijker.

Ook handig tijdens de zwangerschap!

Ook tijdens de zwangerschap komt het voedingskussen van pas. Je kunt het meenemen in bed om je buik en benen te ondersteunen. En als je baby leert zitten, vormt het kussen een handig steuntje in de rug.

Kijk bij de aanschaf wat je een handig formaat vindt en welke vulling en stof prettig aanvoelen. Voor de meeste voedingskussens zijn losse hoezen verkrijgbaar, die je gemakkelijk kunt wassen.

Bekijk voedingskussens>>

doomoo belly

doomoo belly zwangerschapskussen

De doomoo belly is een ergonomisch zwangerschapskussentje dat speciaal is ontworpen om de groeiende buik van alle aanstaande mama's te ondersteunen. De ergonomische vorm …
[]
Geen reacties
doomoo voedingskussen

doomoo voedingskussen buddy en softy

Een klassieker, de veelzijdige voedingskussen van doomoo. Dankzij zijn vorm en soepelheid kunnen het lichaam van jou en je baby heerlijk ontspannen. De doomoo …
[]
Geen reacties