Wipstoeltje kopen

Linda juni 14th, 2016

bloom coco baby loungerIn een wipstoeltje kun je heel gemakkelijk je kindje laten zitten of liggen. Een wipstoel is ideaal voor een kort slaapje, het geven van baby's hapje of gewoon om gezellig bij de familie of visite te zitten. De meeste modellen hebben een in meerdere standen verstelbare rugleuning. Doordat je baby zich beweegt kan hij zelf het wipstoeltje op en neer laten bewegen, vandaar de naam: wipstoeltje!

Wipstoeltjes: van eenvoudig tot zeer luxe

Er zijn enorm veel soorten wipstoeltjes; van eenvoudige uitvoeringen tot en met wipstoeltjes die zijn voorzien van een speelboog, muziekjes tot complete swings met verschillende schommelmogelijkheden en slaapstanden.

Belangrijk te weten is dat een wipstoel kort gebruikt moet worden. Laat je baby dus niet te lang in een wipstoeltje, valt je baby in slaap leg deze dan in zijn bedje, wil je baby spelen, leg hem dan op een speelkleed of in de box.

Wipstoeltje wordt baby lounger

Een wipstoel en box staan toch een tijdje in de huiskamer. Ouders zien deze babymeubels dan ook steeds meer als een mooi meubelstuk dat niet mag misstaan in hun interieur en zijn bereid daar ook wat voor neer te tellen. Liefst in dezelfde kleurstelling. De Nuna Leaf is bijzonder omdat deze niet op en neer maar als een blaadje in de wind heen en weer wiegt en ziet er ook nog eens prachtig uit. Ook de Coco babylounger van Bloombaby gooit hoge ogen in een modern interieur.

Baby zitzakjes

Naast wipstoeltjes zijn er ook ergonomisch gevormde zitzakjes zoals de doomoo. Ze kunnen vanaf de geboorte gebruikt worden totdat het kind zo’n zes jaar oud is en er zijn veel extra accessoires beschikbaar zoals afritsbare dekjes, een swing zodat deze kan schommelen en een speelboog.

Naar de nieuwste wipstoeltjes >>
Naar Carola's blog: wipstoelen & babyloungers als meubelstuk >>