Babymeubelen

Carola Siksma-Ruiters november 6th, 2017

exclusieve en luxe babykamerDe babykamer is straks het eigen plekje van je baby. De basis maak je met mooie meubeltjes. Wat past het beste bij jou? Strak of romantisch, kleurrijk of neutraal, trendy of tijdloos? Voor babykamer inspiratie en tips voor de inrichting kun je ook bij ons terecht.

In een groot ledikant kan een baby zich wat verloren voelen. Dan is een wieg een mooie tussenoplossing! Je kunt kiezen uit verschillende modellen, lees de tips voor het kopen van een wiegje.

Een babykamer bestaat uit een ledikant, commode en kledingkast. Belangrijk is de veiligheid want je kind mag zich niet bezeren. Lees onze nuttige aankooptips!

Babykamer uitgezocht? Dan is het tijd voor de inrichting en accessoires! We hebben de laatste trends over de inrichting voor je op een rij gezet.

Kan je kind zelfstandig zitten? Dan is het tijd voor een kinderstoel! Lees meer over de voor- en nadelen van alle modellen.

Tegenwoordig zijn wipstoeltjes bijna echte loungestoelen voor je baby. Lees het laatste nieuws over deze handige zithulpjes.

Even je handen vrij? Leg je baby dan even in de box, ze zijn er in verschillende vormen en maten.

Bekijk nog veel meer ideeën op ons Pinterest account!