Aankleedkussens en babyverzorging

Linda oktober 12th, 2017

Op de commode begint het verzorgen van je baby. Een aankleedkussen biedt je kindje een veilige plek, de opstaande randen zorgen ervoor dat je kindje er niet zo snel afrolt, maar soms gaat de ontwikkeling snel, dus houd je baby op de commode altijd in de gaten! Op het aankleedkussen past een wasbare aankleedkussenhoes voor extra comfort en hygiëne.

Voor het badritueel heb je de kamer lekker warm gemaakt en staat alles klaar en binnen handbereik. Leg de hydrofielluier en de kleertjes over de verwarming of om een kruik, zodat ze lekker warm worden. Als je dan straks binnenkomt met je baby in een badcape of handdoek in je armen kun je je helemaal concentreren op de baby verzorging.

Verzorg de tere babyhuid
Het tere babyhuidje vraagt om extra verzorging. De huid van je baby is nog niet helemaal ontwikkeld en kan zich daarom niet goed verdedigen tegen bacteriën, zon, wind en andere weersinvloeden. Pas als je kindje vier jaar oud is, is de hoornlaag volgroeid. Tot die tijd moet je de tere babyhuid goed verzorgen. Veel voorkomende huidaandoeningen bij baby's zijn uitdroging, luieruitslag, hormoonvlekjes, witte puntjes, berg en spruw. Diverse merken babyproducten kunnen je daarbij helpen. In opkomst zijn de producten die gemaakt zijn op basis van natuurlijke ingrediënten.

Bekende merken aankleedkussens: bébé-jou, Luma, ISI mini, Quax, Cools/petito, KidzImpulz.
Bekende merken aankleedhoezen: Cottonbaby, ISI mini, Little Dutch, Taftan, Jollein, koeka.
Bekijk aankleedkussens.