ARDO - helpt je met de borstvoeding

Pauline Oosterbaan juni 8th, 2015
- ADVERTORIAL -

Ardo Calypso

Als je een baby krijgt verandert je leven compleet, je zult veel beslissingen moeten nemen, ook over borstvoeding. Besluit je borstvoeding te gaan geven, dan profiteren zowel jij als je baby van alle gezondheidsvoordelen. Want borstvoeding geven bevordert de band met je kindje en je baby krijgt de natuurlijkste en beste voeding die er is; moedermelk!

Helaas lukt het niet iedere moeder direct om borstvoeding te geven. Door gezondheidsklachten, problemen met de voeding wordt er vaak in een vroegtijdig stadium gestopt, ook al wil je dit misschien niet. Daarom heeft ARDO een serie producten ontwikkeld om je speciaal in deze fase te helpen met borstvoeding geven.

Zelf volledige controle

ARDO is ‘made in Switzerland’ en speciaal ontwikkeld voor moderne moeders. Ardo CalypsoJij bent uniek en dus is elk kolfmoment een uniek moment. De beste borstkolf is er één waar jij de volledige controle over hebt. Hoe lang je wilt kolven, de zuigkracht en zuigritme, je kunt alles eenvoudig naar wens aanpassen met de kolven van ARDO. Daarbij zijn de borstkolven van ARDO niet alleen comfortabel maar ook de stilsten op de markt is aangetoond uit onderzoek!

De ARDO Calypso en de Calypso-to-Go kun je altijd individueel instellen, zo heb je volledige controle over alle fasen van het kolven. De Calypso is klein, stil en gemakkelijk te bedienen. Veilig en hygiënisch door een 100% gesloten systeem waardoor er nooit moedermelk in de motor kan komen. En met een unieke garantieregeling. Of je kunt kiezen voor de complete Calypso-to-Go voor optimale mobiliteit, inclusief koeltas, koelelementen en acht moedermelk bewaarflesjes samen in een praktische kolftas.

Meer over de Ardo borstvoedingsproducten.Ardo lachende vrouwen

QR code Ardo

 

 

]

 

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *