Adverteren


mediakit-babystuf-2016
Al jaren brengen wij met BabyStuf.nl primeurs en spotten wij de nieuwste babyproducten, hippe babymerken en laatste trends. Inmiddels volgen duizenden zwangere vrouwen, jonge moeders, hun partners, journalisten en redacteuren BabyStuf.nl via social media, onze nieuwsbrief en babytrendwatcher blog.

Het eerste BabyStuf Trendmagazine is met groot succes op de Negenmaandenbeurs gelanceerd. Editie 2015 staat opnieuw vol met de nieuwste babyproducten aangevuld met deskundige informatie, interviews met baby deskundigen, prijsvraag, inspiratietips, winnaars van de Baby Innovation Award etc. De mogelijkheid om deel te kunnen nemen met een geloofwaardige infomercial is heel goed ontvangen.

Mail ons voor uitgebreide informatie over adverteren op BabyStuf.nl

ADVERTEREN OP BABYSTUF.NL

BabyStuf.nl biedt fabrikanten en leveranciers een podium om hun babymerken en producten te promoten. Dit doen we op een redactionele manier met relevante en geloofwaardige informatie met beeld en video’s. Helemaal passend in deze tijd met de populariteit van internet en de macht van zoekmachines.

Heeft u een nieuw zwangerschapsproduct, babyproduct of dienst? BabyStuf.nl biedt het hele jaar door mogelijkheden om babyproducten en diensten onder de aandacht te brengen of aan te jagen. De mogelijkheden zijn:

1. Mini nieuwsvermelding
Zet uw nieuwe product of merk in de picture bij BabyStuf.nl! Lever ons ongeveer 100 woorden tekst en 1 foto. Wordt een jaar vertoond.

2. Nieuws advertorial

Een redactioneel stuk geeft informatie aan de doelgroep, heeft een hogere attentiewaarde dan een advertentie en komt betrouwbaar over. De advertorial wordt fraai toegelicht met 2 tot 3 foto’s en videomogelijkheid, bevat een link naar uw site, is gekoppeld met directe link voor bestellen via affiliate partners en wordt ondersteund met social media.
Aanleveren 300 woorden tekst, 2 tot 3 afbeeldingen, website link, eventueel video. Wordt een jaar vertoond.

3. Webshop vermelding als topshop
In ons nieuwe, totaal overzicht van webshops valt u duidelijk op met een topshop vermelding! Kies uit de rubrieken babykamers, babykleding, babyspullen, kraamcadeautjes, geboortekaartjes en zwangerschapsmode.
Aanleveren 100 woorden tekst en een afbeelding plus link naar de webshop. Wordt een jaar vertoond.

4. Vermelding nieuwsbrief
De maandelijkse informatieve en deskundige BabyStuf nieuwsbrief wordt naar een stijgend aantal abonnees verstuurd. De nieuwsbrief heeft een zeer hoog openingspercentage van meer dan 50%.

5. Facebook win actie
We zien deze promotiemogelijkheid groeien in belangstelling! Goed voor duizenden contactmomenten. Ondersteuning met social media

6. Overig
De overige adverteermogelijkheden zijn: BabyStuf testteam, banners en BabyStuf lezersacties en productvideo's. Meer info? Download onze BabyStuf Mediakit 2016

BabyWereld & BabyStuf  Baby Innovation Award
Wij zijn tevens al sinds 2000 uitgever van het vakblad BabyWereld en organiseren ook de BabyStuf Baby Innovation Award verkiezing (sites: www.baby-wereld.nl, www.babyinnovationaward.nl). Dit levert een unieke crossmediale mix op waarmee we u goed kunnen adviseren producten te promoten richting consument en vakhandel.
BabyWereld is lid van de Baby Care Magazines International (BCMI). Wij kunnen u snel en gemakkelijk in contact brengen met onze zustervakbladen in Europa en China als u met uw producten over de grenzen wilt gaan.

Contact
BabyStuf BV
Postbus 151
1270 AD Huizen

tel 035-5242398
fax 035-5242399

Algemene vragen? Mail BabyStuf over algemene vragen
Wilt u adverteren? Mail BabyStuf over adverteren

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en inclusief bureaukorting.