Adverteren

Linda november 30th, 2017

Al jaren brengen wij met BabyStuf.nl primeurs en spotten wij de nieuwste babyproducten, hippe babymerken en laatste trends. Inmiddels volgen duizenden zwangere vrouwen, jonge moeders, hun partners, journalisten en redacteuren BabyStuf.nl via social media, onze nieuwsbrief en babytrendwatcher blog.

 

ADVERTEREN OP BABYSTUF.NL

BabyStuf.nl biedt fabrikanten en leveranciers een podium om hun babymerken en producten te promoten. Dit doen we op een redactionele manier met relevante en geloofwaardige informatie met beeld en video’s. Helemaal passend in deze tijd met de populariteit van internet en de macht van zoekmachines.

Heeft u een nieuw zwangerschapsproduct, babyproduct of dienst? BabyStuf.nl biedt het hele jaar door mogelijkheden om babyproducten en diensten onder de aandacht te brengen of aan te jagen. De mogelijkheden zijn:

Vermelding nieuwsbrief
De maandelijkse informatieve en deskundige BabyStuf nieuwsbrief wordt naar een stijgend aantal abonnees verstuurd. De nieuwsbrief heeft een zeer hoog openingspercentage van meer dan 50%.

Facebook win actie
We zien deze promotiemogelijkheid groeien in belangstelling! Goed voor duizenden contactmomenten. Ondersteuning met social media

Overig
De overige adverteermogelijkheden zijn: BabyStuf testteam, banners en BabyStuf lezersacties en productvideo's.

BabyWereld & BabyStuf  Baby Innovation Award
Wij zijn tevens al sinds 2000 uitgever van het vakblad BabyWereld en organiseren ook de BabyStuf Baby Innovation Award verkiezing (sites: www.baby-wereld.nl, www.babyinnovationaward.nl). Dit levert een unieke crossmediale mix op waarmee we u goed kunnen adviseren producten te promoten richting consument en vakhandel.
BabyWereld is lid van de Baby Care Magazines International (BCMI). Wij kunnen u snel en gemakkelijk in contact brengen met onze zustervakbladen in Europa en China als u met uw producten over de grenzen wilt gaan.

Contact
BabyStuf BV
Postbus 151
1270 AD Huizen

tel 035-5242398
fax 035-5242399

Algemene vragen? Mail BabyStuf over algemene vragen
Wilt u adverteren? Mail BabyStuf over adverteren

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en inclusief bureaukorting.