5 maart: Smart Mama baby onderweg pakket

Smart Mama Baby onderweg pakket 2

Doe mee met de 30 BLIJE BABYSTUF DAGEN ! Wij verloten elke dag in maart een prachtige prijs!

Vertel ons wat je vindt van de vernieuwde site van BabyStuf en maak vandaag kans op:

Smart Mama baby onderweg pakket t.w.v. € 114,90

Reageer vandaag voor middernacht om kans te maken op deze prijs. Er moet een geldig e-mail adres worden opgegeven.

De winnaars worden aan het einde van de maand bekend gemaakt.

 

Ontvang elke maand onze deskundige nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

27 gedachten over “5 maart: Smart Mama baby onderweg pakket


Thom op schreef:

De vernieuwde Babystuf website is ontzettend leuk om te bezoeken, vol met nuttige tips, nieuwe producten en boordevol met tips en informatie.
Het Smart baby onderweg pakket zou ik heel graag willen winnen en lijkt me heel erg handig voor mijn zoontje.Claudia op schreef:

//www.babystuf.nl is net als de prijs die je kan winnen (Smart baby onderweg); smart, compact, baby/kind gericht, praktisch en overal toegangelijk!!Debbie op schreef:

Door de lekker frisse uitstraling van de site en met dit heerlijk weertje kijken we graag op dit soort site’s.maaike op schreef:

de revieuws zijn echt een groot pluspunt, op die manier alles op een plek (site) ik ben helemaal om 🙂Jantien op schreef:

Wat veel info op jullie site, ik ga dit ook doorgeven aan mijn zwangere vriendin, zei zal er ook veel aan hebben!! En erg verrast zijn door de siteAnke Vergauwen op schreef:

De site is nog altijd leuk, deze prijs ook 🙂 Hij zou goed van pas komen, met 2 kleintjes die graag gedragen worden!Esther op schreef:

Jullie site is overzichtelijk en ontzettend fijn in het gebruik! Met veel plezier bezoek ik ‘m dan ook 🙂
Het moodboard vind ik echt heel erg leuk, super idee!
Veel plezier met het lezen van alle complimenten 😉
Groetjes EsEleanor op schreef:

Ik vind de site en vrolijk, handig en zeer nuttig. Vol met goeie advies en handig tips. En ik ben heel erg aan het duimen, wat een leuke pakket!!marie op schreef:

De website is fris en vrolijk geworden, het maakt een eigentijdse en toegankelijke indruk. Ik was altijd al fan van Babystuf, maar het is nu nog leuker om hierheen te surfen. De prijs zou ik graag winnen want mijn 10weken oude meid wil constant gedragen worden en onze ruggen doen al vreselijk pijn 🙂

Daphne op schreef:

Fris, overzichtelijk, heerlijk om doorheen te “bladeren”
Echt een grote vooruitgang!!mariska op schreef:

Erg leuke site. Nu bekijkend met de telefoon ook goed!! Leuke maand actie!! Site goed baby/kind gericht. Leuke prijs ook om te winnen!!!jantien op schreef:

Wat zou dit een mooi kado zijn om mijn vriendin mee te verheugen, zij zal net als mij enthousiast zijn over jullie siteNicole op schreef:

Ideaal… Een smart mama baby onderweg pakket! Perfect voor een stranddagje, shopdagje, boswandeling enz enz. M’n kleine moppie kennis laten maken met de rest van de wereld wordt zo wel heel makkelijk.

Ik vind de site erg overzichtelijk en vooral het kalendergedeelte handig, zodat ik precies weet wanneer er welk evenement plaatsvindt. Ik heb me zojuist ook opgegeven als testouder, lijkt me super!Sanne op schreef:

Leuke actie!

Heb de site net ontdekt (gevonden via google) dus kan niet zeggen of het nu beter is dan de vorige site. Maar vind in elk geval dat er heel veel leuke info opstaat.
Super!Anne-Joke op schreef:

Ik hou van lijstjes! En tijdens mijn zwangerschap heb ik ze nog harder nodig dan voorheen, mijn geheugen is een zeef! Ben dan ook fan van jullie lijstjespagina, bedankt!

In mei verwachten we een dochter, lijkt me heerlijk om haar rond te dragen met het baby-onderwegpakket!Anne-Joke op schreef:

Ik ben gek op lijstjes! En tijdens mijn zwangerschap heb ik ze extra hard nodig, mijn geheugen is een zeef… Ben dan ook fan van jullie lijstjespagina!

In mai verwachten we onze dochter, lijkt me heerlijk haar rond te dragen in het onderwegpakket!Debbie op schreef:

Het design van de site is super. Als (toekomstige) mama wil je precies weten wat er op de markt is en wat de ervaringen zijn. Daar spelen jullie goed op in met alle productbeschrijvingen, het enige wat soms mist zijn de prijzen en verkooppunten. De moodboard functie is erg leuk voor jezelf en als stille hint voor familie/vrienden in wat voor producten je geinteresseerd bent. En de lijstjes zijn altijd handig, heel overzichtelijk zo allemaal bij elkaar. Maw een hele complete site!

Heel handig pakket!casandra pijnenburg op schreef:

Leuke site om te zien. Alles lekker duidelijk en overzichtelijk. Niet te veel plaatje maar wel aangekleed. Als moeder kun je snel vinden wat je zoekt. Gewoon geweldig!!Marloes op schreef:

Wat ik wel mooi vind is de interactie. Je kan video’s kijken en zelfs een geboorteclip maken. Ook de categorieën zijn handig ingedeeld en het roze met groen is gewoon mooi vormgegeven. Echt een verbetering allemaal. En natuurlijk wil ik wel een smart mama zijn 🙂Marloes op schreef:

Oh en ik ben trouwens in augustus uitgerekend, een mooie periode dus om heerlijk smart buiten te gaan wandelen met de kleine…Renate op schreef:

Handig die lijstjes. Ondanks dat ik een ervaren moeder ben, ben ik toch altijd bang om dingen te vergeten. Ideaal! Goed ook dat jullie babystuf tv maken.Kitty op schreef:

Sinds dat ik jullie ontdekt heb kom ik iedere dag even kijken en inspiratie op doen!

ilona wolters op schreef:

Ik kan het niet laten om elke keer even op jullie site te kijken…………

Selma op schreef:

Jullie site is voor mij elke dag opnieuw even kijken wat er op is gezet. Het is zeer vernieuwend.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *